• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Protein Påskebrød

Oprettet d. under Proteiner til desserter, Protura Bake

Protein Påskebrød​​​​​​

 

Opskrift til 6-8 personer
Ingredienser:

  • 40 g Protura Bake køb her
  • 210 g hvedemel 
  • 18 g sukker 
  • 18 g gær 
  • 1 dl letmælk 
  • 1 æg (medium)
  • 4 g salt
  • 38 g smør 
  • 1 tsk. kardemomme 
  • 1/2 æggeblomme til pensling 

Topping

  • 100 g flormelis 
  • Vand
  • 7 g Krymmel 
  • Chokoladeæg (disse kan tilsættes som lidt ekstra sjov pynt, men de er ikke medregnet i energi pr. 100 g).


Fremgangsmåde:

  1. Lun mælken til den er lunken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt æg, Protura Bake, mel, sukker, salt, kardemomme og ælt det kort sammen.
  3. Skær smørret ud i små stykker og tilsæt det til dejen
  4. Tag dejen ud på bordet og ælt videre i ca. 7 min. Dejen vil være meget klistret, men fortvivl ej, det er meningen og det er her vigtigt at du ikke tilsætter mere mel, selvom det er fristende.
  5. Læg dejen i tildækket skål og sæt det til hævning i en time
  6. Slå herefter dejen kort sammen til en fast klump, pak den ind i husholdninsfilm og læg den på køl i 1 time.
  7. Tag dejen ud, del den i 4 og flet den efter fletteanvisning længere nede. Pensles herefter med æggeblomme.
  8. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og sæt et fad med vand i bunden af ovnen
  9. Sæt brødet ind, når ovnen har opnået sin temperatur og bag brødet i ca. 15 min til det har en flot gylden farve
  10. Rør glasuren sammen og fordel den over brødet. Drysses herefter med krymmel inden glasuren tørrer.
  11. Nydes lunt

 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi - 1222kJ/292kcal

Fedt - 9,26 g

Mættet fedt - 4,89 g

Kulhydrat - 37,3 g

Sukkerarter - 5,35 g

Protein - 13,5 g

 

Fletteanvisning:


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar