GRATIS gave! Alle ordrer modtager en Protura Protein Snack - tilføjes automatisk til ordren

  • Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Tarteletter med protein

Tarteletter med protein

 

Opskrift til 4 personer

Ingredienser:

Kogt Kylling

  • 2 stk. Kyllingebryst 
  • 5 dl. Grøntsagsboullion 
  • 1 gulerod 
  • 1 løg 
  • 5 peberkorn 
  • 2 stk. laurbærblade  ​​
  • 2 tsk. salt 

Tarteletfyld

  • 10 g Protura Cook - køb her
  • 20 g smør 
  • 20 g hvedemel 
  • 5 dl hønsebouillon 
  • 1/2 piskefløde 
  • 270 g asparges på dåse inkl. lage
  • 2 stk. æggeblomme 
  • Saft fra en halv citronsaft -
  • 1/2 bundt Kørvel 
  • Salt
  • Peber

 

Fremgangsmåde:

Kogt kylling

  1. Skær gulerødder og løg i grove stykker.
  2. Sæt en gryde over med 5 dl grøntsagsboullion og lad det koge op.
  3. Hæld grøntsagerne, kyllingen og krydderierne der i og lad det simre til kyllingen er færdig, gem 3 dl. kogevand til tarteletfyldet.

Tarteletfyld

  1. Lun hønsebouillonen op i en gryde.
  2. Smelt smørret i en anden gryde og tilsæt melet under omrøring så du laver en klassisk ”smørbolle”
  3. Tilsæt nu den lune hønsebouillon lidt ad gangen og kog sovsen op under piskning så der ikke dannes klumper. Kog sovsen igennem i ca. 7-8 minutter.
  4. Rør æggeblommer og fløde sammen i en skål og pisk det ned i sovsen. Lad det koge igennem i 2-3 minutter. Smages til med salt, peber og citronskal/saft.
  5. Tilsæt lidt af kogevandet fra kyllingen samt lidt aspargeslage til det har den ønskede konsistens/smag og tilsæt Protura Cook lidt ad gangen så det ikke klumper.
  6. Slut af med at tilsætte asparges, din kogte kylling samt Kørvel (gem lidt til at pynte af med)
  7. Lun tarteletterne i ovnen og fyld de lune tarteletter med sauce. Pyntes af med kørvel

 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi - 666kJ/159kcal

Fedt - 10,4 g

Mættet fedt - 4,96 g

Kulhydrat - 8,49 g

Sukkerarter - 0,69 g

Protein - 7,55 g

Bonusinfo: Hver tartelet indeholder ca. 26 g protein.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar