Skidne æg med protein
Opskrift til 6 personer
Ingredienser:
- 20 g Atpro 200 - køb her
- 6 æg (medium)
- 6 skiver rugbrød
- 2 spsk. sennep
- 25 gssmør
- 4 dl. letmælk
- 2 spsk. mel
- Salt og Peber
- Karse
Fremgangsmåde:
- Start med at bringe vand i kog. Når det koger, kommes æggene i. Koges i 7 ½ minut.
- Hæld vandet fra og kom koldt vand i gryden, så æggene ikke koger videre.
- Pil forsigtigt æggene og kom dem i en skål.
- Smelt smørret i en lille gyde og pisk melet heri til du har en smørbolle.
- Tilsæt herefter lidt mælk ad gangen til du til sidst har pisket blandingen jævn. Lad det småkoge i ca. 5-7 minutter.
- Tilsæt sennep og smag sovsen til med salt og peber.
- Drys Atpro 200 i lidt ad gangen, så det løbene bliver rørt ud uden at der dannes klumper.
- Hæld sovsen over æggene og drys med karse.
- Serveres med et lækkert rugbrød og ekstra karse – Velbekomme!
Næringsindhold pr. 100 g. (uden rugbrød)
Energi - 510kJ/122kcal
Fedt - 7,42 g
Mættet fedt - 3,39 g
Kulhydrat - 4,52 g
Sukkerarter - 2,89 g
Protein - 9,31 g
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.