GRATIS gave! Alle ordrer modtager en Protura Protein Snack - tilføjes automatisk til ordren

  • Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Chokolade Cupcakes Med Protein

Oprettet d. under Atpro 200, Proteiner til desserter, Protura Bake, Kager

Chokolade Cupcakes med protein

 

Opskrift til 16 stk.

Ingredienser:

  • 30 g Atpro 200 - køb her
  • 160 g hvedemel
  • 40 g kakaopulver
  • 100 g mørk chokolade (55 %) 
  • 50 g letmælk
  • 120 g smør200 g sukker
  • 190 g kogevand
  • 2 tsk. bagepulver
  • 0,5 tsk. Salt
  • 2 æg (medium)
  • 2 tsk. vaniljeessens 

Frosting:

  • 250 g smør
  • 500 g flormelis 
  • 2-3 tsk. vaniljesukker
  • Lidt mælk til at justere konsistensen med

 

Fremgangsmåde:

  1. Kakao og 50 g mørk chokolade blandes i en skål og det kogende vand hældes over. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Stil det til side og lad det køle af. 
  2. Mel, bagepulver og salt blandes i en skål for sig selv. 
  3. Smør og sukker piskes let og luftigt i en anden skål
  4. Æggene piskes i et af gangen.
  5. Tilsæt vaniljen og herefter melblandingen til det har en ensformet masse.
  6. Mix mælk sammen med choko/kakao blandingen og rør det hele sammen med resten.
  7. Bages ved 190 grader i ca. 18 min. 
  8. Lad dem køle helt af inden frostningen kommes på

Frostningen

  1. Pisk det hele sammen til det har en luftig konsistens og er næsten hvidt. 
  2. bland herefter vaniljesukker i og lidt farve hvis dette ønskes. 
  3. hvis konsisten er for tyk, piskes der lidt mælk i til den ønskede konsistens opnåes. 

 

Næringsindhold pr 100 g.

Energi 1350kJ/323kcal

Fedt - 14,6 g

Mættet fedt - 9,01 g

Kulhydrat - 38,6 g

Sukkerarter - 25,7 g

Protein - 7,33 g


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar