Chokolade Cupcakes med protein
Opskrift til 16 stk.
Ingredienser:
- 30 g Atpro 200 - køb her
- 160 g hvedemel
- 40 g kakaopulver
- 100 g mørk chokolade (55 %)
- 50 g letmælk
- 120 g smør200 g sukker
- 190 g kogevand
- 2 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. Salt
- 2 æg (medium)
- 2 tsk. vaniljeessens
Frosting:
- 250 g smør
- 500 g flormelis
- 2-3 tsk. vaniljesukker
- Lidt mælk til at justere konsistensen med
Fremgangsmåde:
- Kakao og 50 g mørk chokolade blandes i en skål og det kogende vand hældes over. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet. Stil det til side og lad det køle af.
- Mel, bagepulver og salt blandes i en skål for sig selv.
- Smør og sukker piskes let og luftigt i en anden skål
- Æggene piskes i et af gangen.
- Tilsæt vaniljen og herefter melblandingen til det har en ensformet masse.
- Mix mælk sammen med choko/kakao blandingen og rør det hele sammen med resten.
- Bages ved 190 grader i ca. 18 min.
- Lad dem køle helt af inden frostningen kommes på
Frostningen
- Pisk det hele sammen til det har en luftig konsistens og er næsten hvidt.
- bland herefter vaniljesukker i og lidt farve hvis dette ønskes.
- hvis konsisten er for tyk, piskes der lidt mælk i til den ønskede konsistens opnåes.
Næringsindhold pr 100 g.
Energi 1350kJ/323kcal
Fedt - 14,6 g
Mættet fedt - 9,01 g
Kulhydrat - 38,6 g
Sukkerarter - 25,7 g
Protein - 7,33 g
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.