Proteinrige Gulerodsboller
Opskrift til 12 stk.
Ingredienser
- 50 g Atpro 200 - køb her
- 450 g hvedemel
- 0,5 tsk. Salt
- 0,25 dl rapsolie
- 2,5 dl letmælk
- 0,5 spsk. Sukker
- 25 g gær
- 1 æg (medium)
- 25 g solsikkefrø
- 25 g valnødder
- 2 gulerødder
Pynt
- 10 g græskarkerner
- Lidt mælk til pensling
- Mel til at drysse med (dette kan undlades).
Fremgangsmåde:
- Lun mælken og rør gæren i.
- Herefter hældes resten af ingredienserne i og det røres godt sammen i en røremaskine
- Lad dejen hæve et lunt sted i ca 1 time.
- Pensel bollerne med mælk og drys med græskarkerner og lidt mel (kan undlades). Bages ved 170 grader i ca. 20 min.
Næringsindhold pr 100 g.
Energi 1073kJ/257kcal
Fedt - 6,74 g
Mættet fedt - 1,49 g
Kulhydrat - 35,8 g
Sukkerarter - 2,71 g
Protein - 11,7 g
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.