GRATIS gave! Alle ordrer modtager en Protura Protein Snack - tilføjes automatisk til ordren

  • Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Om os

Vores virksomhed bygger på fire meget vigtige grundsten

Innovation, nærvær, fleksibilitet & kvalitet

Innovation er en hjørnesten i virksomhedens strategi og har altid været det, siden virksomheden tog sin spæde opstart i 1947 med etablering af Axel Toft A/S. Med innovation som udgangspunkt har man kunne konkurrere med store multinationale selskaber om at levere den bedste løsning indenfor ernæring. Innovationstankegangen tvinger hele tiden nye tanker og idéer frem, og det er det materiale, der bærer udviklingen i Toft Care.

I alt hvad vi gør er nærvær væsentligt, og det har det altid været. Ser man tre generationer tilbage i virksomhedens historie, var den daglige kontakt til f.eks. lokale landmænd en vigtig del af virksomhedens nærvær, da disse var virksomhedens grundlag. I dag forsøger vi at udnytte teknologiens muligheder for at skabe nærvær via f.eks. sociale medier. Her kan vi både skabe og holde kontakt samt udvikle nye produkter, få hurtigt feedback og ikke mindst øge serviceniveauet. Selve nærværet kommer til udtryk gennem både sociale medier og igennem direkte menneskelig kontakt. 

Selvom vi vokser os større med tiden, er det vigtigt for os, at du opfatter os som en fleksibel partner. Vores fleksibilitet kommer til udtryk ved altid at være lydhør overfor ønsker og kritik og samtidig forsøge at være en aktiv sparringspartner indenfor ernæring og udvikling af retter med proteiner, kulhydrater, fedt, fiber, vitaminer og mineraler. 

Vi har en klar holdning til kvalitet og sporbarhed, hvilket kommer til udtryk i vores opmærksomhed på at efterkomme gældende lovgivning og kvalitetskontrol. Vi værner meget om vores Elitesmiley, da den er et udtryk for førnævnte. Vi stiller strenge krav til leverandører og samarbejdspartnere omkring fødevaresikkerhed og fører dokumentationen igennem hele vejen.

 

 

 

 

 


Toft Care A/S er ISO22000 certificeret

Hos Toft Care sætter vi fødevaresikkerheden højt. Derfor har vi også valgt at gå skridtet videre i forhold til de standarter, det kræves at arbejde med fødevarer. Hos Toft Care har vi valgt at blive ISO22000 certificeret, hvilket stiller høje krav til vores nuværende produktion, men også krav om kontinuerlige forbedringer gennem alle trin i produktionsprocesserne. ISO22000 sikrer, at vi altid har fokus på fødevaresikkerheden og holder styr på medarbejdere og produkter, der har været en del af en given produktionsproces. På den måde sikrer vi, at der altid holdes en høj standart.
 
Hvorfor er ISO22000 en god ting for dig som forbruger? ISO22000 sikrer, at alle de produkter, vi distribuerer fra vores virksomhed, er blevet produceret på den sikrest mulige måde og under de optimale betingelser. Dermed får vores forbruger også altid varer, som vi kan stå bag og er stolte af.
 


 

 

Nogle Toft Care produkter har modtaget EU midler til produktudvikling.