• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Brun sovs

Fremgangsmåde

  • Kom lidt af vandet, hvedemel og Maizena i en kold gryde og rør ud

  • Tilsæt resten af vandet og bouillon og rør godt, mens der varmes op til kogepunktet

  • Tilsæt kulør

  • Tilsæt fløde, smør og Protura Cook samt skummet- mælkspulver og blend saucen, så evt. klumper er væk

  • Tilsæt ribsgelé, og smag til med salt og peber

 

Beregnet 5% kogesvind = 6,27g protein pr. 100g

Køb Protura Cook her. 

 

Ovenstående sauce kan varieres på følgende måde:

  • Vildsauce: tilsæt smørristede svampe og smag til med sherry eller madeira

  • Bøf stroganoff: tilsæt tomatkoncentrat og paprika

  • Champignon a la creme: undlad at komme kulør i men tilsæt smørristede svampe

  • Peberrodssauce: undlad kulør og smag til med peberrod og lidt eddike

NB: ovenstående vil ændre på de angivne nærings- værdier!

 

Antal personer

 

2-3

Ingredienser

%

Enhed

Hvedemel

0,77

1 spsk

Vand

65,4

5 dl

Maizena

3,38

25 g

Kalvebouillon

1,28

10 g

Oksebouillon

0,97

7g

Madkulør

0,82

 

Fløde 38%

13,02

1 dl

Smør

3,38

25 g

Skummetmælkspulver

2,6

20 g

Protura Cook

4,94

37 g

Salt

0,24

1 tsk

Sort peber

0,03

1 knsp

Ribsgelé

3,17

2 spsk

Total

100

 

Næringsværdier

100 g

Energi

542kJ/130kcal

Fedt

7,9 g

Mættet fedt

5,1 g

Kulhydrat

8,8 g

Sukkerarter

3,8 g

Protein

6,0 g

Protein E %

18,7

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar