• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Hindbærparfait is

Oprettet d. under Proteiner til desserter, Protura Sweet

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienser i en røremaskine med et piskeris • Piskes kraftigt indtil der ”kan tegnes” i ismassen
  • Hæld cremen i en beholder, og frys den til is
  • Tag parfait isen ud af fryseren 15-20 min. før servering

 

NB! Frosne hindbær skal varmebehandles ved 100 ̊C i ét minut, før de indgår i retter, der ikke varmebehandles yderligere før servering.

 

Køb Protura Sweet her. 

 

Antal liter

 

Ca. 1/21⁄2

Ingredienser

%

Enhed

Æggeblommer

12,58

63 g

Sukker

11

55 g

Fløde 38%

51,33

2,5 dl

Vaniljesukker

1,61

8g

Hindbær, frost

4,73

24 g

Protura Sweet

18,75

94 g

Total

100

Ca. 500 g

Næringsindhold pr.

100 g

Energi

1437kJ/345kcal

Fedt

22,9 g

Mættet fedt

2,9 g

Kulhydrat

14,6 g

Sukkerarter

14,3 g

Protein

20 g

Protein E %

23,7


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar