• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Frikadeller - Glutenfri

Fremgangsmåde

  • Kød røres sejt med salt i ca. 4 min.
  • Tilsæt løg og krydderier og rør det ind i farsen
  • Tilsæt Protura Cook, skummetmælkspulver og mel og mix indtil homogen
  • Tilsæt fløde og æg og rør godt sammen
  • Lad farsen hvile i min. 10 minutter, brunes af på
  • pande og steges færdig i ovn

 

Køb Protura Cook her. 

 

Beregnet stegesvind på 18% = 25,35g protein pr. færdigstegt frikadelle

 

Variation til suppekødboller

  • Kød røres sejt med salt i ca. 4 min.
  • Tilsæt løg og krydderier og rør det ind i farsen
  • Tilsæt Protura Cook, skummetmælkspulver og mel og mix indtil homogen
  • Tilsæt fløde og æg og rør godt sammen
  • Lad farsen hvile i min. 10 minutter, pocheres i kogevand

 

Beregnet 21,27g protein pr 100g færdig suppebolle, da de optager ca. 1% vand under pochering
28,21g suppeboller og 71,79g suppe = 6g protein/ 100g klar suppe med bolle

 

Antal

 

Ca. 14 stk.

Ingredienser

%

Enhed

Hakket kalv/flæsk

62,50

470 g

Æg, past

6,00

1 æg

Løg, tørret

0,95

7g

Kikærtemel

4,00

30 g

Fløde 38%

14,23

1 dl

Salt

0,71

2 tsk

Sort peber

0,07

1 tsk

Protura Cook

6,00

45 g

Kalvebouillon pasta

0,54

4g

Skummetmælkspulver

5,00

37 g

Total

100

Ca. 750 g

Næringsværdier

100 g

Energi

1092kJ/261kcal

Fedt

16,7 g

Mættet fedt

3,5 g

Kulhydrat

6,4 g

Sukkerarter

3,5 g

Protein

21,5 g

Protein E %

33,4


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar