• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Boller med protein

Fremgangsmåde

 

  • Smelt smør og tilsæt mælk. Lad det blive lunt (ca. 37°C). Hældes i røremaskinen og gæren opløses heri
  • Pisk æggene let sammen og rør dem i, sammen med Protura Bake og ca. halvdelen af melet
  • Kom sukker, salt, kardemomme og resten af melet i (hold evt. lidt af melet tilbage). Dejen skal være meget lind, så hvis du tror, der er for lidt mel i på dette tidspunkt, er dejen helt perfekt
 
  • Æltes i min. 5 minutter på røremaskine
  • Lad dejen hæve, lunt og tildækket ca. 45 min.
  • Kom godt med mel, eller lidt olie, på hænderne (dejen er stadig lidt blød og fedtet) og form bollerne. Sæt dem på en bageplade med bage- papir. Lad dem efterhæve ca. 45 min.
 
  • Pensl bollerne med sammenpisket æg
  • Bagetid: Ca. 10-12 min. midt i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C)
  • Beregnet bagesvind på 10 % = 18,72g protein/100g
 

Antal

 

Ca. 20 stk

Ingredienser

%

Enhed

Salt

0,58

2 tsk

Protura Bake

13,6

170 g

Hvedemel

39,27

465 g

Sukker

4,65

50 g

Æg

5,05

60 g

Kardemomme

0,14

1 tsk

Sødmælk

27,2

3,5 dl

Smør

5,83

70 g

Gær, frisk

3,72

50 g

Total

100

Ca. 20 stk

Næringsindhold pr.

100 g

Energi

1195kJ/283kcal

Fedt

6,8 g

Mættet fedt

5,4 g

Kulhydrat

38,5 g

Sukkerarter

6,6 g

Protein

17,0 g

Protein E %

24,2

 

Køb Protura Bake her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar