• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Kylling med sesam, vilde ris og orangesauce

Kylling med sesam, vilde ris og orangesauce

Kylling er let at tilberede og smager fantastisk. Den kan kan tilberedes på et hav af forskellige måder - her har vi valgt at tilberede den med sesam, vilde ris og orangesauce.

 

Opskriften er proteinberiget, så den er ideelt til småtspisende mennesker der har et øget behov for proteinberigelse i den daglige kost.

 

Opskrift på 2 portioner

Til kyllingen 

4 stk kyllingeinderfileter

1/2 dl soja

1/2 dl sesamfrø

 

Til saucen 

2 spsk lys farin

1/4 dl lys vineddike

1/2 terning høse -eller grøntsagsboullion

1 3/4 dl vand

Saft af 1/2 appelsin

10 g ATPRO 200 proteinpulver

1 spsk soja

1/2 spsk majsstivelse

1/4 dl vand til jævning

Salt og peber

 

Tilbehør 

2 spsk olie

120 g asiatisk grøntsagsblanding (eksempelvis baliblanding)

110 g vilde ris

 

Fremgangsmåde 

Ved først kyllingefileterne i soja, og derefter i sesamfrøene. Læg dem i en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader. Til saucen smeltes den lyse farin på en pande. Tilsæt dernæst vineddike, vand samt boullion og kog saucen under omrøring, til farinen er opløst. Hæld appelsinsaft, ATPRO 200 proteinpulver samt soja i og giv saucen et opkog.

 

Udrør jævningen i koldt vand og tilsæt til saucen. Kog saucen igennem og smag til. Kog de vilde ris efter anvisningen på pakken.

 

Varm olie i en wokpande eller gryde, og svits grøntsagsblandingen et par minutter. Servér de panerede kyllingefileter med orangesaucen, grøntsagsblandingen og de vilde ris.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar