
Fyldte Proteinpandekager
Opskrift til 10 stk.
Ingredienser
Pandekagedejen:
- 25 g Protura Bake - køb her
- 225 g hvedemel
- 0,5 tsk. Salt
- 3 spsk. Olie
- 3 dl Sødmælk
- 2 dl fløde 38 %
- 4 æg (medium)
Fyld:
- 25 g Protura Cook - køb her
- 500 g oksekød 14-16%
- 250 g hakket bacon
- 400 g hakket tomat, konserves
- 70 g koncentreret tomatpuré
- 150 g løg
- 15 g smør
- 1 dl fløde
- 125 g parmesanost
- 200 g cheddarost
- 1 tsk. Salt
- 0,5 tsk. Peber
- 2 tsk. Basilikum, tørret
- 2 tsk. Merian, tørret
- 2 tsk. Timian, tørret
- 2 tsk. Oregano, tørret
- 75 g smør til stegning
- 3 stk. fed hvidløg
Fremgangsmåde:
Pandekagedejen:
- Bland mel, salt og Protura Bake og rør herefter mælk og fløde i.
- Rør æggene i et ad gangen og lad dejen hvile i 20 min.
- Rør olien i dejen.
- Kom smør på en pande og lav pandekagerne. Der bliver ca. 10 stk.
Fyldet:
- Svits de hakkede løg i smørret og kom kødet i. Brun det under omrøring
- Når alt kødet er brunet, kommes hakkede tomater, tomatpuré, salt, peber, hakket hvidløg og krydderurter i.
- Steg bacon af på en anden pande og hæld det herefter i gryden med kød.
- Tilsæt revet parmesanost og fløde
- Lad det koge sammen 10-15 min ved svag varme og smag det herefter til.
- Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg pandekagerne side om side i et fad 23x33 cm og drys med cheddar. Pandekagerne kommes i ovnen ved 250 grader C. alm. Ovn 10-15 min.
Tip! Pandekagerne kan fryses ned. Obs at der bruges frysevenlig fad. De frosne pandekager kommes i en 200 grader C. alm. Ovn i 25-30 min.
Næringsindhold pr 100 g.
Energi 980kJ/234kcal
Fedt - 17 g
Mættet fedt - 8,76 g
Kulhydrat - 8,4 g
Sukkerarter - 1,86 g
Protein - 12 g
Bonus info: Hver pandekage m. fyld vejer ca. 293 g. og vil indeholde omkring 2871kJ/686kcal med et proteinindhold på 35,2 g.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.