GRATIS gave! Alle ordrer modtager en Protura Protein Snack - tilføjes automatisk til ordren

  • Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Påskekage med gulerod og protein

 

Påskekage med gulerod og protein

 

Opskrift til 8 personer 

Ingredienser:

  • 50 g Protura Bake køb her 
  • 250 g hvedemel
  • 3 æg (medium)
  • 2,5 dl rapsolie 
  • 2 dl vand 
  • 180 g brun farin
  • 100 g sukker 
  • 300 g gulerod 
  • 1 tsk. bagepulver 
  • 0,5 tsk. natron 
  • 3 tsk. kanel 
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 2 tsk. vaniljesukker 
  • 1. tsk. stødt allehånde 

Ostefrosting

Fremgangsmåde:

Kagedejen

  1. Start med at tænde ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Riv gulerødderne på et rivejern og pres vandet ud af dem.
  3. Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør det godt rundt.
  4. I en anden skål piskes alle de våde ingredienser sammen.
  5. Vend med en dejskraber de tørre ingredienser sammen med de våde og tilsæt til sidst de revne gulerødder.
  6. Beklæd en springform (Ø22) og hæld dejen der i.
  7. Bages på anden nederste rille i ovnene i ca. 50-60 min. Tjek om kagen er færdig ved at stikke en tandstik eller noget andet tyndt ned i den. Hvis ikke der hænger noget dej ved når du trækker pinden ud, er kagen færdig. Hvis kagen bliver for brun inden den er færdig, lægges der stanniol over
  8. Tag kagen ud af ovnen, fjern formen og lad den køle af på en bagerist.​​​​​

 Ostefrosting

  1. Pisk smør i en skål og tilsæt vaniljesukker, flødeost og flormelis til du har en ensartet masse. Hvis man ønsker at lave frostingen mere stiv, piskes der blot mere flormelis i.
  2. Slut af med at tilsætte Protura Sweet lidt ad gangen.
  3. Når kagen er afkølet, halveres den på midten. Smør frosting imellem kagen og dæk herefter hele kagen med et godt lag. Kan pyntes af med lækre chokoladeæg eller anden foretrukken chokolade. Jeg har valgt påskeæg, da kagen skal bruges til min families påskefrokost. Chokoladeæg er ikke medregnet i næringsindhold pr. 100 g.

 

Næringsindhold pr. 100 g

Energi - 1404kJ/335kcal

Fedt - 20 g

Mættet fedt - 6,93 g

Kulhydrat - 34,2 g

Sukkerarter - 26 g

Protein - 5,01 g


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar