• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Pandekager med øl og kanel

Oprettet d. under Proteiner til desserter, , Kager, Efterår

Antal 8 stk.

Ingredienser  

Hvedemel - 125 g
Rørsukker - 3 spsk. (42 g)
Kanel - 1 tsk (2,64 g)
Kardemomme - 1,5 tsk. (2,94 g)
Vanilje - 2 tsk. (8 g)
Øl - 60 g
Sødmælk -  3 dl (300 g)
Æg - 3 stk. i L (180 g)
Protura Bake - 50 g 
Læs mere om Protura Bake her: 
Smør til stegning - 6 tsk. (28,5 g)

Fremgangsmåde

  • Bland sukker og æg og tilsæt derefter de tørre ingredienser mens der suppleres med mælk og øl til du har en ensartet masse.

 

  • Smelt lidt smør på en pande.

 

  • Når panden er godt varm, steges pandekagerne på begge sider til de får en flot gylden farve.

 

Tip: kan også nydes med syltetøj og sukker eller is.

Næringsindhold

pr. 100 g Energi kJ/kcal Fedt 7,23 g Mættet fedt 3,47 g Kulhydrat 20,5 g Sukkerarter 9,04 g Alkohol 0,098 g Proteiner 10,9 g Protein E % 22,8

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar