Fremgangsmåde
-
Tomatkoncentrat, vand 2 og mel røres sammen i en kold gryde
-
Bouillon og vand 1 tilsættes og der varmes op
-
Tilsæt smør, fløde, sødmælk, chilisauce,
Protura Cook og skummetmælkspulver og blend med en stavblender -
Smag til med salt og peber samt sukker
Beregnet 5% kogesvind = 6,10g protein/100g
Antal personer |
2-3 |
|
Ingredienser |
% |
Enhed |
Vand 1 |
53,22 |
4 dl |
Grøntsagsbouillon granulat |
1,25 |
9g |
Tomatkoncentrat |
9,22 |
70 g |
Smør |
4,85 |
36 g |
Hvedemel |
2,31 |
17 g |
Vand 2 |
4,62 |
1/2 dl |
Fløde 38% |
6,54 |
1/2 dl |
Sødmælk |
6,54 |
1/2 dl |
Salt |
0,57 |
2 tsk |
Skummetmælkspulver |
3,28 |
25 g |
Protura Cook |
3,85 |
29 g |
Chilisauce |
2,94 |
20 g |
Sort peber |
0,04 |
1 knsp |
Sukker, alm |
0,77 |
1 spsk |
Total |
100 |
Ca. 750 g |
Næringsværdier |
100 g |
Energi |
481kJ/115kcal |
Fedt |
6,8 g |
Mættet fedt |
4,4 g |
Kulhydrat |
7,7 g |
Sukkerarter |
5,2 g |
Protein |
5,8 g |
Protein E % |
20,5 |
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.