• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Chili con carne med avocadocreme

Fremgangsmåde

Varm olien og brun kødet til det er findelt og væden fordampet. Kom hvidløg, løg, peberfrugt, chili og krydderier i retten og svits videre. Tilsæt tomat, balsamico eddike, ATPRO 200 og lad saucen koge i 5-10 minutter. Hæld kidneybønner ved og smag til med salt og peber.
Mos avocadoen groft og rør mosen med limesaft, salatløg, creme fraiche, salt og ATPRO 200.

Serving

Servér chili con carnen med avocadocreme, en skefuld creme fraishe samt de sprøde tortilla chips. 
 
Næringsindhold pr. portion 
2974 Kj
Kulhydrat: 12 g
Protein: 35 g
Fedt: 44 g

Ingredienser 

2 portioner
2 spsk olie
175 g oksekød, hakket
1/2 fed hvidløg, hakket
30 g løg, hakket
1/2 stk rød peberfrugt, tern
5 g frisk chili, hakket
1 knsp spidskommen
100 g tomat, flåede hakkede
1/2 spsk rød balsamico eddike
60 g kogte kidneybønner, evt. i chilisauce 
Salt og peber
 
Avocadocreme 
1 moden avocado
1 tsk limesaft
1 spsk salatløg, hakket
1/2 dl creme fraiche 38%
1 knsp salt 

 
10 portioner
1 dl olie
875 g oksekød, hakket
5 g fed hvidløg, hakket
150 g løg, hakket
550 g rød peberfrugt, tern
25 g frisk chili, hakket
3 g spidskommen
500 g tomat, flåede hakkede
1/4 dl rød balsamico eddike
300 g kogte kidneybønner, evt. i chilisauce 
Salt og peber
 
Avocadocreme 
5 moden avocado
1/4 dl limesaft
50 g salatløg, hakket
2 1/2 dl creme fraiche 38%
4g salt 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar