
Fremgangsmåde
• Kom alle ingredienser i en røremaskine med et piskeris
• Piskes kraftigt indtil der ”kan tegnes” i ismassen
• Hæld cremen i en beholder, og frys den til is
• Tag parfait isen ud af fryseren 15-20 min. før servering
|
Antal liter |
Ca. 1⁄2 |
|
|
Ingredienser |
% |
Enhed |
|
Æggeblommer |
13,3 |
66 g |
|
Sukker |
10 |
50 g |
|
Fløde 38% |
54,26 |
3 dl |
|
Vanillesukker |
1,44 |
2 tsk |
|
Proture Sweet |
21 |
105 g |
|
Total |
100 |
Ca. 500 g |
|
Næringsindhold pr. |
100 g |
|
Energi |
1497kJ/359kcal |
|
Fedt |
24,2 g |
|
Mættet fedt |
3,1 g |
|
Kulhydrat |
13,2 g |
|
Sukkerarter |
13,0 g |
|
Protein |
22,2 g |
|
Protein E % |
25,2 |

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.