• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Kanelkage med højt proteinindhold

Oprettet d. under Atpro 200, Proteiner til desserter, Kager

Kanelkage med protein og kaffeglasur 

Denne kanelkage med protein er en lækker og svampet skærekage, som er ideel er dele i godt selskab over en kop kaffe. Kanelkage er lig med efterår, og denne kanelkage med protein er ingen undtagelse - den bringer hyggen ind i ethvert hjem!

 

Kanelkagen med protein er velegnet til småtspisende, som skal have et øget indtag af protein gennem kosten grundet den mindskede sultfornemmelse. 

 

Opskrift på 12 portioner kanelkage med protein 

180 g hvedemel 

12 g kanel 

100 g kartoffelmospulver 

3 1/4 dl kærnemælk 

5 g natron 

10 g bagepulver 

80 g olie 

230 g sukker 

50 g ATPRO 200 proteinpulver 

 

Til kaffeglasuren 

5 g Nescafé 

75 g flødeost (natural 70+) 

1 spsk Nesquick 

125g flormelis 

12 g ATPRO 200 proteinpulver 

Fremgangsmåde

Pisk alle ingredienser til kagen sammen og hæld dejen i en smurt springform 21-23 cm. Bag kagen i ca. 40 minutter ved 180 grader. 

 

Til kaffeglasuren opløses Nescaféen i en smule kogende vand. Rør flødeost, Nescaféen og de øvrige ingredienser sammen. 

 

Når kagen er afkølet, skal glasuren fordeles ovenpå. Pynt eventuelt kagen med lidt hakket mørk chokolade. 

Tip:

Ønskes der en mere intens kaffekonsistens kan der blot anvendes 3 dl kernemælk, og tilføjes 3 g opblandet Nescafé i kagedejen. 

 

Kanelkagen med protein kan eventuelt serveres med en vanilje is til. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar