GRATIS gave! Alle ordrer modtager en Protura Protein Snack - tilføjes automatisk til ordren

  • Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Protein kartoffelsuppe med porre og bacon

Protein kartoffelsuppe med porre og bacon - er vejen til en danskers hjerte

Er du også vild med varm suppe når vintermørket begynder at melde sin ankomst? Det er vi! Derfor har vi udviklet denne cremede protein kartoffelsuppe med porre og bacon.

 

Denne suppe tilsat purløg kan tilmed også nydes kold om sommeren som en forret eller let anretning, da den er tilsat en øget mængde protein der sikre en god mæthedsfornemmelse.

Opskrift på 2 portioner protein kartoffelsuppe med porre og bacon

2 spsk olie 

150 g kartofler (skåret i tern) 

1/2 porre (skåret i skiver) 

1 løg (finthakket eventuelt på minihakker)

1 lille fed hvidløg (hakket)

1 1/2 dl vand

1/2 terning grøntsagsboullion

Lidt timian, enten fisk eller tørret

1 laurbærblad

10 g ATPRO 200 proteinpulver 

1 dl piskefløde

Lidt salt og hvid peber

Evt. muskatnød og sellerisalt (kan undlades)

80 g sprød bacon i tern

2 spsk creme fraiche 38%

Purløg, grofthakket

 

Fremgangsmåde 

Start med at varme olien i en gryde og svist herefter kartofler, porre, løg og hvidløg. Hæld vand, grøntsagsbouillon, timian og laurbærblad ved og lad suppen koge i ca. 20-25 minutter til grøntsagerne er møre. Tag laurbærbladet op og blend suppen eventuelt med en stavblender.

 

Stil gryden tilbage på blusset og tilsæt nu ATPRO 200 proteinpulver, samt piskefløde. Varm suppen igennem og smag nu til med salt, hvid peber og eventuelt muskatnød samt sellerisalt. Steg nu bacon ternene sprøde på en tør pande, hvorefter suppen er klar til servering. 

Servér nu suppen varm med ristet sprød bacon, en skefuld creme fraiche og purløg. 

Tip

Som tidligere nævn kan suppen også serveres kold. Her er fremgangsmåden den samme som ovenfor, hvor den blot laves dagen før og stilles i køleskabet natten over. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar