
Fremgangsmåde
Start med pandekagerne. Pisk æg med sukker, salt kardemomme, ATPRO 200 og mel. Tilsæt sødmælk og olie lidt ad gangen og pisk dejen ensartet.
Sæt dejen på køl i 30 minutter. Pisk den igennem og tilsæt evt. lidt ekstra mælk, hvis den er for tyk. Smelt en lille klat smør på panden og hæld og fordel ca. 1 dl dej jævnt ud over hele panden.
Vend pandekagen når den er gylden i kanterne, og bag til den er lysebrun.
Kom alle ingredienserne til softicen i en blender og blend til en blød softice. Smag til med vaniljesukker. Stil evt. softicen i fryseren inden servering.
Servering
Servér pandekagerne med softice og evt. lidt frisk frugt.
Næringsindhold pr. portion
1558 Kj
Kulhydrat: 33 g
Protein: 16 g
Fedt: 19 g
Ingredienser
2 pandekager
1/2 æg
1 knsp sukker
1 knsp salt
1 knsp kardemomme
6 g ATPRO 200
45 g hvedemel
1 1/4 dl sødmælk
1spsk olie
100 g frosne brombær
125 g græsk yoghurt 10%
1 tsk vaniljesukker
10 ATPRO 200
evt. lidt vand eller juice.
10 pandekager
2 stk æg
1 tsk sukker
1/2 knsp salt
1/2 knsp kardemomme
30 g ATPRO 200
230 g hvedemel
6 dl sødmælk
1/2 dl olie
500 g frosne brombær
625 g græsk yoghurt 10%
25 g vaniljesukker
50 ATPRO 200
evt. lidt vand eller juice.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.