
Kylling med sesam, vilde ris og orangesauce
Kylling er let at tilberede og smager fantastisk. Den kan kan tilberedes på et hav af forskellige måder - her har vi valgt at tilberede den med sesam, vilde ris og orangesauce.
Opskriften er proteinberiget, så den er ideelt til småtspisende mennesker der har et øget behov for proteinberigelse i den daglige kost.
Opskrift på 2 portioner
Til kyllingen
4 stk kyllingeinderfileter
1/2 dl soja
1/2 dl sesamfrø
Til saucen
2 spsk lys farin
1/4 dl lys vineddike
1/2 terning høse -eller grøntsagsboullion
1 3/4 dl vand
Saft af 1/2 appelsin
10 g ATPRO 200 proteinpulver
1 spsk soja
1/2 spsk majsstivelse
1/4 dl vand til jævning
Salt og peber
Tilbehør
2 spsk olie
120 g asiatisk grøntsagsblanding (eksempelvis baliblanding)
110 g vilde ris
Fremgangsmåde
Ved først kyllingefileterne i soja, og derefter i sesamfrøene. Læg dem i en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader. Til saucen smeltes den lyse farin på en pande. Tilsæt dernæst vineddike, vand samt boullion og kog saucen under omrøring, til farinen er opløst. Hæld appelsinsaft, ATPRO 200 proteinpulver samt soja i og giv saucen et opkog.
Udrør jævningen i koldt vand og tilsæt til saucen. Kog saucen igennem og smag til. Kog de vilde ris efter anvisningen på pakken.
Varm olie i en wokpande eller gryde, og svits grøntsagsblandingen et par minutter. Servér de panerede kyllingefileter med orangesaucen, grøntsagsblandingen og de vilde ris.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.