• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Protein koldskål med kammerjunkere

Protein koldskål med kammerjunkere - den ultimative sommerspise

Protein koldskål er en nem måde at øge proteinindtaget, når sommervarmen slår ind og sulten mindskes. 

 

Koldskål er uden tvivl definitionen på en skål fyldt med sommer i Danmark. Denne friske dessert er perfekt til en lun sommeraften på terrassen eller som en frisk dessert efter en god grillmiddag.

 

Protein koldskål kan laves i et utal af varianter - men vi har fundet vores favorit! Dette er en proteinrig koldskål og derfor perfekt til småtspisende, som har behovet for en øget mængde protein gennem måltiderne.

Opskrift til 2 portioner protein koldskål med kammerjunkere

1 1/4 dl kernemælk

1 dl ymer eller ylette

1 knsp vaniljesukker

25 g sukker

1 spsk citronsaft

1/2 dl piskefløde

8 g ATPRO 200 proteinpulver

8 stk kammerjunkere

 

Fremgangsmåde

Kom lidt af kernemælken sammen med vaniljesukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det godt sammen til en luftig konsistens. Smag koldskålen til og stil den på køl i minimum 30 minutter før servering.

Servér nu koldskålen med kammerjunkere og evt. flødeskum og friske bær.

 

Tip:

Koldskålen kan også laves til en sød jordbærkoldskål. Anvend blot fremgangsmåden ovenfor, hvortil der tilføjes 50 g jordbær som blendes til purré og tilsættes til blandingen. Servér koldskålen sammen med 10 g friskskåret jordbær og kammerjunkere.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar