
Protein koldskål med kammerjunkere - den ultimative sommerspise
Protein koldskål er en nem måde at øge proteinindtaget, når sommervarmen slår ind og sulten mindskes.
Koldskål er uden tvivl definitionen på en skål fyldt med sommer i Danmark. Denne friske dessert er perfekt til en lun sommeraften på terrassen eller som en frisk dessert efter en god grillmiddag.
Protein koldskål kan laves i et utal af varianter - men vi har fundet vores favorit! Dette er en proteinrig koldskål og derfor perfekt til småtspisende, som har behovet for en øget mængde protein gennem måltiderne.
Opskrift til 2 portioner protein koldskål med kammerjunkere
1 1/4 dl kernemælk
1 dl ymer eller ylette
1 knsp vaniljesukker
25 g sukker
1 spsk citronsaft
1/2 dl piskefløde
8 stk kammerjunkere
Fremgangsmåde
Kom lidt af kernemælken sammen med vaniljesukker i en skål og pisk det sammen. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk det godt sammen til en luftig konsistens. Smag koldskålen til og stil den på køl i minimum 30 minutter før servering.
Servér nu koldskålen med kammerjunkere og evt. flødeskum og friske bær.
Tip:
Koldskålen kan også laves til en sød jordbærkoldskål. Anvend blot fremgangsmåden ovenfor, hvortil der tilføjes 50 g jordbær som blendes til purré og tilsættes til blandingen. Servér koldskålen sammen med 10 g friskskåret jordbær og kammerjunkere.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.