Fremgangsmåde
Chokolade mousse: Smelt Chokoladen over vandbad. Bland ATPRO 200 samt piskefløde og pisk det til skum. Pisk æggeblommer med sukker og tilsæt chokoladen under omrørning. Tilsæt appelsinjuice til chokolademassen. Når chokolademassen er ca. 25 grader, vendes flødeskum forsigtigt i. Hæld moussen i portionsglas eller i en stor skål, og sæt moussen på køl i mindst 1 time. Før servering kan chokolademoussen evt. pyntes med flødeskum eller chokoladespåner.
Næringsindhold pr. portion
1627 Kj
Kulhydrat: 22 g
Protein: 9 g
Fedt: 29 g
Ingredienser
2 portioner
45 g mørk chokolade
10 g ATPRO 200
1 dl piskefløde
2 stk æggeblommer, pasteuriserede
1 spsk sukker
1 spsk appelsinjuice
10 portioner
210 g mørk chokolade
50 g ATPRO 200
5 1/4 dl piskefløde
190 g æggeblommer, pasteuriserede
50 g sukker
1/4 dl appelsinjuice


Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.