• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Chokolademousse

Oprettet d. under Atpro 200, Proteiner til desserter

Fremgangsmåde

Chokolade mousse: Smelt Chokoladen over vandbad. Bland ATPRO 200 samt piskefløde og pisk det til skum. Pisk æggeblommer med sukker og tilsæt chokoladen under omrørning. Tilsæt appelsinjuice til chokolademassen. Når chokolademassen er ca. 25 grader, vendes flødeskum forsigtigt i. Hæld moussen i portionsglas eller i en stor skål, og sæt moussen på køl i mindst 1 time. Før servering kan chokolademoussen evt. pyntes med flødeskum eller chokoladespåner. 
 
Næringsindhold pr. portion 
1627 Kj
Kulhydrat: 22 g
Protein: 9 g
Fedt: 29 g
 

Ingredienser

2 portioner 
45 g mørk chokolade
10 g ATPRO 200
1 dl piskefløde
2 stk æggeblommer, pasteuriserede
1 spsk sukker
1 spsk appelsinjuice
 

 


 

10 portioner 

210 g mørk chokolade
50 g ATPRO 200
5 1/4 dl piskefløde
190 g æggeblommer, pasteuriserede
50 g sukker
1/4 dl appelsinjuice

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar