• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Fyldte Proteinpandekager

Fyldte Proteinpandekager

 

Opskrift til 10 stk.

Ingredienser

Pandekagedejen:

Fyld:

  • 25 g Protura Cook - køb her
  • 500 g oksekød 14-16%
  • 250 g hakket bacon
  • 400 g hakket tomat, konserves
  • 70 g koncentreret tomatpuré
  • 150 g løg
  • 15 g smør
  • 1 dl fløde
  • 125 g parmesanost
  • 200 g cheddarost
  • 1 tsk. Salt
  • 0,5 tsk. Peber
  • 2 tsk. Basilikum, tørret
  • 2 tsk. Merian, tørret
  • 2 tsk. Timian, tørret
  • 2 tsk. Oregano, tørret
  • 75 g smør til stegning
  • 3 stk. fed hvidløg

 

Fremgangsmåde:

Pandekagedejen:

  1. Bland mel, salt og Protura Bake og rør herefter mælk og fløde i.
  2. Rør æggene i et ad gangen og lad dejen hvile i 20 min.
  3. Rør olien i dejen.
  4. Kom smør på en pande og lav pandekagerne. Der bliver ca. 10 stk.

Fyldet:

  1. Svits de hakkede løg i smørret og kom kødet i. Brun det under omrøring
  2. Når alt kødet er brunet, kommes hakkede tomater, tomatpuré, salt, peber, hakket hvidløg og krydderurter i.
  3. Steg bacon af på en anden pande og hæld det herefter i gryden med kød.
  4. Tilsæt revet parmesanost og fløde
  5. Lad det koge sammen 10-15 min ved svag varme og smag det herefter til.
  6. Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg pandekagerne side om side i et fad 23x33 cm og drys med cheddar. Pandekagerne kommes i ovnen ved 250 grader C. alm. Ovn 10-15 min.

 

Tip! Pandekagerne kan fryses ned. Obs at der bruges frysevenlig fad. De frosne pandekager kommes i en 200 grader C. alm. Ovn i 25-30 min.

 

Næringsindhold pr 100 g.

Energi 980kJ/234kcal

Fedt - 17 g

Mættet fedt - 8,76 g

Kulhydrat - 8,4 g

Sukkerarter - 1,86 g

Protein - 12 g

 

Bonus info: Hver pandekage m. fyld vejer ca. 293 g. og vil indeholde omkring 2871kJ/686kcal med et proteinindhold på 35,2 g.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar