• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • Dansk virksomhed 27 års erfaring
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Fløde franskbrød

 

Foldemetode

Til et brød

Ingredienser  

Protura Bake - 50 g Køb det her

Hvedemel - 650 g 

Groft salt - 18,8 g

Raps Olie - 27 g

Vand - 250 g

Fløde - 250 g

Gær - 25 g

Sukker - 13,5 g

​​​​​
 

Fremgangsmåde

  • Bland gær, sukker, groft salt, olie, vand og fløde i en skål og rør det godt sammen

  • Bland hvedemel og Protura Bake sammen og tilsæt det til den våde blanding lidt ad gagen til dejen er lind og smidig.

  • Lad dejen hæve 30 min under et klæde.

  • Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor firkant, ca. 40 x 40 cm.

  • Fold enderne ind mod midten og tryk folderne sammen (Se foldemetode)

  • Rul dejen til en pølse, rul fra toppen og ned.

  • Læg dejen ned i en beklædt bageform der måler ca. 30x15 cm, med samlingen nedad.

  • Lad brødet hæve i 30 min.

  • Rids brødet og drys det med rigeligt mel, så skorpen bliver sprød og ikke brændt.

 

Bagetid:

10 min ved 250 grader varmluft. Skru herefter ned på 200 grader varmluft og giv det 20 minutter mere.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. 100 g
Energi - 1211 kJ/289kcal
Fedt - 10,7 g
Mættet fedt - 5,16 g
Kulhydrat - 38,5 g
Sukkerarter - 2 g
Proteiner - 8,66 g
 
 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar