
Brændende kærlighed
Opskrift til 2 personer
Ingredienser:
- Rodfrugtblanding - 500 g
- Rødløg - 3 stk.
- Hvidløg - 3 fed
- Smør - 40 g
- Timian - 1 tsk.
- Persille - 1 halvt bundt
- Bacon - 250 g
Kartoffelmos:
- Atpro 200 - 25 g - Bestil det her
- Kartofler - 750 g
- Smør - 40 g
- Letmælk - 0,5 dl
- Fløde - 0,5 dl
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Skræl rodfrugterne og skær dem i ca. 1,5 cm store tern.
- Pil rødløg og hvidløg og hak dem groft.
- Smelt smørret på en stor pande og lad det brune af. Tilsæt løg, timian og hvidløg og svits det til løgene er gennemsigtige.
- Skru ned på jævn varme og tilsæt rodfrugterne. Rør i dem jævnligt i ca. 30 min til de er møre. Krydder med salt og peber
- Skræl kartoflerne, og skær dem i store tern. Koges i usaltet vand til de er møre og mos dem med smør, Atpro 200 og mælk. Smag til med salt og peber.
- Svits bacon, hak persille og anret det oven på kartoffelmosen sammen med grøntsagerne.
Næringsindhold
Næringsindhold pr. 100 g
Fedt - 7,03 g
Mættet fedt - 3,83 g

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.