.jpeg)
Foldemetode

- 50 g Protura Bake - Køb det her
- 650 g hvedemel
- 19 g groft salt
- 27 g rapsolie
- 250 g vand
- 2,5 dl fløde
- 25 g gær
- 13, 5 g sukker
Fremgangsmåde:
-
Bland gær, sukker, groft salt, olie, vand og fløde i en skål og rør det godt sammen
-
Bland hvedemel og Protura Bake sammen og tilsæt det til den våde blanding lidt ad gagen til dejen er lind og smidig.
-
Lad dejen hæve 30 min under et klæde.
-
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor firkant, ca. 40 x 40 cm.
-
Fold enderne ind mod midten og tryk folderne sammen (Se foldemetode)
-
Rul dejen til en pølse, rul fra toppen og ned.
-
Læg dejen ned i en beklædt bageform der måler ca. 30x15 cm, med samlingen nedad.
-
Lad brødet hæve i 30 min.
-
Rids brødet og drys det med rigeligt mel, så skorpen bliver sprød og ikke brændt.
-
Bages ved 250 grader varmluft i 10 min. Skru herefter ned på 200 grader varmluft og giv det 20 minutter mere.
Fedt - 10,7 g
Mættet fedt - 5,16 g

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.