• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Fløde franskbrød

 

Foldemetode

Fløde franskbrød 
 
Opskrift giver 1 stk. 
Ingredienser:

​​​​

Fremgangsmåde:

  1. Bland gær, sukker, groft salt, olie, vand og fløde i en skål og rør det godt sammen

  2. Bland hvedemel og Protura Bake sammen og tilsæt det til den våde blanding lidt ad gagen til dejen er lind og smidig.

  3. Lad dejen hæve 30 min under et klæde.

  4. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en stor firkant, ca. 40 x 40 cm.

  5. Fold enderne ind mod midten og tryk folderne sammen (Se foldemetode)

  6. Rul dejen til en pølse, rul fra toppen og ned.

  7. Læg dejen ned i en beklædt bageform der måler ca. 30x15 cm, med samlingen nedad.

  8. Lad brødet hæve i 30 min.

  9. Rids brødet og drys det med rigeligt mel, så skorpen bliver sprød og ikke brændt.

  10. Bages ved 250 grader varmluft i 10 min. Skru herefter ned på 200 grader varmluft og giv det 20 minutter mere.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi - 1211 kJ/289kcal
Fedt - 10,7 g
Mættet fedt - 5,16 g
Kulhydrat - 38,5 g
Sukkerarter - 2 g
Proteiner - 8,66 g
 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar