
- 15 g Protura Cook - Køb det her
- 250 g Pasta
- 2 stk. æggeblommer
- 100 g parmesan, revet
- 4 dl piskefløde 38%
- 150 g bacon
- 150 g ærter
- 2 stk. fed hvidløg
Fremgangsmåde:
-
Svits bacon på en stor pande til den er sprød og vend herefter hvidløg i.
-
Sæt en gryde med saltet vand klar til pastaen og kog den efter anvisningen på emballagen.
-
Når pastaen er klar, lader du den dryppe af. Herefter vendes den straks sammen med baconen på panden.
-
Vend æggeblommerne i og tilsæt parmesan.
-
Tilsæt fløde og Protura Cook og rør det godt sammen. vend herefter ærterne i.
-
Serveres med lidt revet parmesan over.
Fedt - 20,9 g
Mættet fedt - 11,7 g

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.