Antal 8 stk.
Ingredienser
Hvedemel - 125 g
Rørsukker - 3 spsk. (42 g)
Kanel - 1 tsk (2,64 g)
Kardemomme - 1,5 tsk. (2,94 g)
Vanilje - 2 tsk. (8 g)
Øl - 60 g
Sødmælk - 3 dl (300 g)
Æg - 3 stk. i L (180 g)
Protura Bake - 50 g
Læs mere om Protura Bake her:
Smør til stegning - 6 tsk. (28,5 g)
Fremgangsmåde
- Bland sukker og æg og tilsæt derefter de tørre ingredienser mens der suppleres med mælk og øl til du har en ensartet masse.
- Smelt lidt smør på en pande.
- Når panden er godt varm, steges pandekagerne på begge sider til de får en flot gylden farve.
Tip: kan også nydes med syltetøj og sukker eller is.
Næringsindhold
pr. 100 g Energi kJ/kcal Fedt 7,23 g Mættet fedt 3,47 g Kulhydrat 20,5 g Sukkerarter 9,04 g Alkohol 0,098 g Proteiner 10,9 g Protein E % 22,8
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.