
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienser i en røremaskine med et piskeris • Piskes kraftigt indtil der ”kan tegnes” i ismassen
- Hæld cremen i en beholder, og frys den til is
- Tag parfait isen ud af fryseren 15-20 min. før servering
NB! Frosne hindbær skal varmebehandles ved 100 ̊C i ét minut, før de indgår i retter, der ikke varmebehandles yderligere før servering.
|
Antal liter |
Ca. 1/21⁄2 |
|
|
Ingredienser |
% |
Enhed |
|
Æggeblommer |
12,58 |
63 g |
|
Sukker |
11 |
55 g |
|
Fløde 38% |
51,33 |
2,5 dl |
|
Vaniljesukker |
1,61 |
8g |
|
Hindbær, frost |
4,73 |
24 g |
|
Protura Sweet |
18,75 |
94 g |
|
Total |
100 |
Ca. 500 g |
|
Næringsindhold pr. |
100 g |
|
Energi |
1437kJ/345kcal |
|
Fedt |
22,9 g |
|
Mættet fedt |
2,9 g |
|
Kulhydrat |
14,6 g |
|
Sukkerarter |
14,3 g |
|
Protein |
20 g |
|
Protein E % |
23,7 |

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.