
Kanelkage med protein og kaffeglasur
Denne kanelkage med protein er en lækker og svampet skærekage, som er ideel er dele i godt selskab over en kop kaffe. Kanelkage er lig med efterår, og denne kanelkage med protein er ingen undtagelse - den bringer hyggen ind i ethvert hjem!
Kanelkagen med protein er velegnet til småtspisende, som skal have et øget indtag af protein gennem kosten grundet den mindskede sultfornemmelse.
Opskrift på 12 portioner kanelkage med protein
180 g hvedemel
12 g kanel
100 g kartoffelmospulver
3 1/4 dl kærnemælk
5 g natron
10 g bagepulver
80 g olie
230 g sukker
Til kaffeglasuren
5 g Nescafé
75 g flødeost (natural 70+)
1 spsk Nesquick
125g flormelis
Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienser til kagen sammen og hæld dejen i en smurt springform 21-23 cm. Bag kagen i ca. 40 minutter ved 180 grader.
Til kaffeglasuren opløses Nescaféen i en smule kogende vand. Rør flødeost, Nescaféen og de øvrige ingredienser sammen.
Når kagen er afkølet, skal glasuren fordeles ovenpå. Pynt eventuelt kagen med lidt hakket mørk chokolade.
Tip:
Ønskes der en mere intens kaffekonsistens kan der blot anvendes 3 dl kernemælk, og tilføjes 3 g opblandet Nescafé i kagedejen.
Kanelkagen med protein kan eventuelt serveres med en vanilje is til.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.