• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Frikadeller med kartoffelsalat

Fremgangsmåde

Frikadellerne: Rør kødet sejt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen. Lad farsen trække i køleskabe i ca. 30 minutter. Rør i farsen inden den formes til frikadeller med en teske eller spiseske. Steg frikadellerne i fedtstof på en varm pande. 
 
Kartoffelsalaten: Skær kartoflerne i skiver eller tern. Rør creme fraiche, mayonnaise, ravigotte sauce, løg og purløg sammen. Gem lidt purløg til pynt. Tilsæt ATPRO 200 til dressingen og rør kartoflerne i. Smag til med salt og hvis peber. Pynt kartoffelsalaten med purløg og servér den sammen med de lune frikadeller. 
 
Næringsindhold pr. portion 
2046 Kj
Kulhydrat: 28 g
Protein: 25 g
Fedt: 30 g

Ingredienser

2 portioner 
100 g kalv eller flæsk, hakket.
1 knsp salt
1/2 æg 
1 1/2 spsk hvedemel
1/4 dl piskefløde
1 spsk kalvefond, koncentreret 
15 g løg, hakket 
1 knsp peber 
 
200 g kartofler, kogte
50 g creme fraiche 18% 
25 g mayonnaise 
8 g ravigotte sauce 
1/4 løg, hakket
Salt og hvid peber
1/4 bundt purløg, hakket.
 

 


 

10 portioner 
500 g kalv eller flæsk, hakket.
8 g salt
120 g æg 
50 g hvedemel
1 dl piskefløde
1/2 dl kalvefond, koncentreret 
70 g løg, hakket 
3 g peber 
 
1 kg kartofler, kogte
250 g creme fraiche 18% 
125 g mayonnaise 
40 g ravigotte sauce 
60 g løg, hakket
3 g Salt
hvid peber (efter smag)
1 bundt purløg, hakket.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar