Fremgangsmåde
Frikadellerne: Rør kødet sejt med salt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen. Lad farsen trække i køleskabe i ca. 30 minutter. Rør i farsen inden den formes til frikadeller med en teske eller spiseske. Steg frikadellerne i fedtstof på en varm pande.
Kartoffelsalaten: Skær kartoflerne i skiver eller tern. Rør creme fraiche, mayonnaise, ravigotte sauce, løg og purløg sammen. Gem lidt purløg til pynt. Tilsæt ATPRO 200 til dressingen og rør kartoflerne i. Smag til med salt og hvis peber. Pynt kartoffelsalaten med purløg og servér den sammen med de lune frikadeller.
Næringsindhold pr. portion
2046 Kj
Kulhydrat: 28 g
Protein: 25 g
Fedt: 30 g
Ingredienser
2 portioner
100 g kalv eller flæsk, hakket.
1 knsp salt
1/2 æg
1 1/2 spsk hvedemel
1/4 dl piskefløde
1 spsk kalvefond, koncentreret
15 g løg, hakket
1 knsp peber
200 g kartofler, kogte
50 g creme fraiche 18%
25 g mayonnaise
8 g ravigotte sauce
1/4 løg, hakket
Salt og hvid peber
1/4 bundt purløg, hakket.
10 portioner
500 g kalv eller flæsk, hakket.
8 g salt
120 g æg
50 g hvedemel
1 dl piskefløde
1/2 dl kalvefond, koncentreret
70 g løg, hakket
3 g peber
1 kg kartofler, kogte
250 g creme fraiche 18%
125 g mayonnaise
40 g ravigotte sauce
60 g løg, hakket
3 g Salt
hvid peber (efter smag)
1 bundt purløg, hakket.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.