• Fri fragt over 300 kr
  • Hurtig Levering 1-3 dage
  • ISO22000 certificeret
Brug for hjælp? Ring 70 21 30 33

Stegt flæsk med persillesauce

Fremgangsmåde

Dup kødskiverne tørre med køkkenrulle. Læg skiverne på en rist over en bradepande med alufolie i bunden til opsamling af smeltet fedt. Pensl evt. kødskiverne med olie, hvis de er meget magre. Sæt bradepanden i den øverste halvdel af en kold ovn og indstil på 200 grader.
 
Lad skiverne blive gyldne på den ene side, før de vendes og steges sprøde på den anden side. Stegetid ca. 25 minutter. krydr med salt og peber. 
Tilsæt persille til den lyse grundsauce inden servering. 

 

Servering

Servér den stegte flæsk med kartofler, persillesauce og evt. sennep.
 

Lys grundsauce

Bring sødmælk, piskefløde, margarine, ATPRO 200 og salt i kog under omrøring. Rør majsstivelse og vand til en jævning. Tilsæt jævningen til saucen og kod den igennem.
Denne lyse grundsauce er basen for mange andre lyse sauce, fx persillesauce. 
 
Næringsindhold pr. portion 
2835 Kj
Kulhydrat: 21 g
Protein: 20 g
Fedt: 56 g
 

Ingredienser

2 portioner 
150 g stegeflæsk i ca 1/2 cm tykke skiver
Lys grundsauce ( se under fremgangsmåde ) 
5 g persille, hakket
170 g kogte kartofler eller kartoffelmos.

 


 

10 portioner 
750 g stegeflæsk i ca 1/2 cm tykke skiver.
Lys grundsauce ( se under fremgangsmåde ) 
25 g persille, hakket
850 g kogte kartofler eller kartoffelmos.

 

 

 

Ingredienser til lys grundsauce

2 portioner 
1/4 dl sødmælk 
1 1/2 dl piskefløde
10 g stegemargarine
10 g ATPRO 200 
1 g salt 
6 g majsstivelse 
1 spsk vand til jævning.
 

 

10 portioner 
1 1/4 dl sødmælk
7 1/2 dl piskefløde
50 g stegemargarine
50 g ATPRO 200 
4 g salt 
40 g majsstivelse
1/2 dl vand til jævning.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar