Fremgangsmåde
Dup kødskiverne tørre med køkkenrulle. Læg skiverne på en rist over en bradepande med alufolie i bunden til opsamling af smeltet fedt. Pensl evt. kødskiverne med olie, hvis de er meget magre. Sæt bradepanden i den øverste halvdel af en kold ovn og indstil på 200 grader.
Lad skiverne blive gyldne på den ene side, før de vendes og steges sprøde på den anden side. Stegetid ca. 25 minutter. krydr med salt og peber.
Tilsæt persille til den lyse grundsauce inden servering.
Servering
Servér den stegte flæsk med kartofler, persillesauce og evt. sennep.
Lys grundsauce
Bring sødmælk, piskefløde, margarine, ATPRO 200 og salt i kog under omrøring. Rør majsstivelse og vand til en jævning. Tilsæt jævningen til saucen og kod den igennem.
Denne lyse grundsauce er basen for mange andre lyse sauce, fx persillesauce.
Næringsindhold pr. portion
2835 Kj
Kulhydrat: 21 g
Protein: 20 g
Fedt: 56 g
Ingredienser
2 portioner
150 g stegeflæsk i ca 1/2 cm tykke skiver
Lys grundsauce ( se under fremgangsmåde )
5 g persille, hakket
170 g kogte kartofler eller kartoffelmos.
10 portioner
750 g stegeflæsk i ca 1/2 cm tykke skiver.
Lys grundsauce ( se under fremgangsmåde )
25 g persille, hakket
850 g kogte kartofler eller kartoffelmos.
Ingredienser til lys grundsauce
2 portioner
1/4 dl sødmælk
1 1/2 dl piskefløde
10 g stegemargarine
1 g salt
6 g majsstivelse
1 spsk vand til jævning.
10 portioner
1 1/4 dl sødmælk
7 1/2 dl piskefløde
50 g stegemargarine
4 g salt
40 g majsstivelse
1/2 dl vand til jævning.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.